TJÄNSTER

Vi hjälper företag och varumärken växa genom kreativ medieproduktion.

VÅR KAPACITET

Film

Film är ett kraftfullt redskap för att skapa en känslomässig koppling till publiken och för att förmedla budskap. Vi skapar film för alla typer av media, såsom underhållning eller dokumentär för TV, reklamfilm, informationsfilm, instruktionsfilm, utbildningsfilm, företagspresentation och mycket mera.

RÖRLIG MEDIA

Studio

Vi har vår egen film- och fotostudio mitt i centrala Helsingborg. Studion är utrustad med fastljus, blixtjus och green/bluescreen för avancerade friläggningar. I vår studio sköter vi även all vår redigering och efterarbete.

Då vi äger all vår egen utrustning kan vi alltid skapa kostnadseffektiva lösningar och kan själva planera exakt när vi ska filma eller fotografera i samråd med kunden.

FILMNING FRÅN LUFTEN

Drönare

Om man är intresserad av annorlunda bildvinklar är drönare ett perfekt redskap. Att använda drönare är ett kostnadseffektivt och tidssparande sätt att filma och fotografera från luften. Drönare kan ge dramatiska bilder och filmsekvenser och är ett bra komplement vid olika sorters medieproduktion.

Om man använder drönare krävs lite extra planering än vid vanlig fotografering och filmning på marken. Om filmning sker på områden där allmänheten har tillträde behövs vanligtvis tillstånd för att uppfylla de lagstadgade kraven. Vi hjälper självklart till vid planering av sådana projekt.

MOBILT OCH LIVE

Utrustning

Vår produktionsutrustning består bland annat av tre HD-kameror Sony XD Cam, bildmixer med SDI- och HDMI gränssnitt samt ljudmixer och ljudsplitter som medger inspelning av upp till 16 separata ljudkanaler.

Vid större publika evenemang såsom konserter kan vi även livestreama till Internet. All vår utrustning är mobil vilket innebär att vi kan spela in var och när kunden önskar.