VENTURES

Vi arbetar gärna med nya företag som behöver en långsiktig mediepartner.

STRATEGISKT PARTNERSKAP

Har du en spännande idé?

Har du en affärsidé men vet inte hur du ska starta? Har du ett varumärke eller ett företag med expansionsplaner men du saknar en långsiktig mediepartner? Vi är intresserade av att jobba med såväl start-ups som existerande företag som har spännande koncept men som saknar resurser för medieproduktion.

Vi arbetar med joint ventures och strategiska partnerskap för att bygga lönsamma och långsiktigt hållbara affärsidéer och företag. Om du har en intressant idé kan vi erbjuda partnerskap där vi bidrar med alla våra resurser inom strategi, varumärkesbyggande samt produktion av webb, film, foto, design, marknadsföring och mycket mer.

VI HJÄLPER DIG

Pitcha din idé

Du är välkommen att pitcha din idé eller kort förklara din redan existerande verksamhet. Håll din pitch så kortfattad som möjligt. Vi behöver följande information:

  • Beskriv din idé med max två meningar. Om du behöver mer än 30 sekunder att förklara en idé är den mest troligt dåligt genomtänkt.
  • Vilka problem löser din produkt/service?
  • Exakt vad behöver du hjälp med? Detta kan vara sådant som webbproduktion, film, foto, design, copywriting, varumärkesbyggande, försäljning, marknadsföring, finansiering med mera.
  • Hur långt har du kommit? Ange om det idag bara är en idé, om du precist startat företaget eller om du varit igång en längre tid.